web analytics
Gå till innehåll

Coop tar fram den nakna sanningen

Man har hört att Ekologisk mat ska vara så bra och jag har aldrig förstått varför. Sen fick man veta att det fanns kemikalier i den vanliga maten då produkterna är besprutade med olika kemikaliska medel. Ekologisk mat är ju inte det. Dock så tänkte jag alltid att det kan väl inte göra så stor skillnad. Jag har varit för lat för att ta reda på det ärligt talat och sen så har jag inte brytt mig så mycket. Jag skäms nästan nr jag skriver det för visst borde jag bry mig och det gör jag väl men jag har inte haft en tanke på att överhuvudtaget googla och jämföra hur stor skillnad det är mellan produkterna.

Sen såg jag videon nedan och fick genast dåligt samvete för att jag inte har tagit reda på det. Så stor skillnad det var! Jag är rädd om mina barn och jag vill inte att de ska ha dessa gifter i sin mat. Insektsmedel??? Ja det fanns i familjens urin. Helt sjukt! Se gärna videon som Coop står bakom. Den tar fram den nakna sanningen.

Publicerat den Kategorier bloggerfy

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: