web analytics
Gå till innehåll

Cruising i Borgholm

Haft en underbar lördag. Vi har varit mestadels ute. Vädret har varit så perfekt. Fredrik jobbade till kl 14. Jag tog barnen o gick till scouterna. De har mål och gungor där. De stora spelade lite boll och de små gungade.

När Fredrik kom hem så klippte han gräset. Jag fortsatte med det jag påbörjade på förmiddagen. Jag har sorterat bort kläder från barnen garderober och tvättat. Nu har jag en hel hög med kläder som ska bort.

Vi grillade idag. Vi hade flintastek med kokt potatis. Det var så gott med potatis till. Ibland har vi pommes, potatisklyftor eller potatisgratäng, men kokt potatis var extra gott idag 😉

I kväll var det cruising i borgholm. Massor med fina bilar och det var en hel del folk i stan.

Här på de två översta bilderna står gänget o tittar på alla bilar som kör in på Storgatan i Borgholm. De två bilderna undertill är min dotter o sambo bredvid en god vän.

Här är 4 av alla bilar som cirkulerade i stan i kväll!

Innan vi gick hem så tog vi en glass på torget. Det blev lite kyligare på kvällen men vädret har varit helt underbart!

Här kommer några bilder från gårdagen då Robin skulle ta ut Molly på en promenad.

Nu ska jag hoppa ner under täcket och natta min kudde. God natt o sov gott!

Intressant?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Vill du rösta på min blogg? Tryck på knappen undertill.

2 reaktioner på ”Cruising i Borgholm

 1. Chili

  Vilken härlig blogg du har. Underbart jmed så många barn. Någon gång ska jag också skaffa mig en bunt =) Hehe ser härligt ut med cruisingen, alltid fint med gamla bilar. Hoppas ni har en bra helg med fint väder på Öland.

  Hälsningar från ett regnigt Åre

  Svara
 2. Smulan

  Tack så mycket! Roligt att höra. När jag var i din ålder så födde jag mitt första barn 😉

  Det var fint i går. Härligt väder och många fina bilar!

  Ha en fin dag!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: