web analytics
Gå till innehåll

D-vitaminbrist och kroniska sjukdomar

Jag har gjort en ny blogg. Varför jag valde att göra det var för att jag kände att jag kom in i ett nytt stadie i livet. Jag är inte bara sjubarnsmamma utan jag är även fru och kvinna. Snart blir jag även farmor 🙂 Ja  min nyblivna 18-åring ska bli pappa i Juni.

Han är ung men han är mycket mogen av sig. Han kommer fixa detta galant. Han har stöd bakom sig så han är inte ensam i sin nya roll.

Igår var jag hos doktorn för den årliga kontrollen av min diabetes. Mina värden såg bra ut men jag såg att jag hade brist på D-vitaminer. Det var likadant förra året igen. Det blir kanske lätt det under vinterhalvåret då solen lyser med sin frånvaro.

Jag läste att brist på D-vitaminer kan vara orsaken till kroniska sjukdomar Eller bidra till dom i alla fall. Det finns vissa som är mer i riskzonen än andra. Förra året igen så fick jag gå på D-vitaminer. AD droppar heter dom til nyfödda bebisar. Det är samma vitaminer och samma droppar.

Min äldsta dotter fick också gå på dessa vitaminer för hon hade också brist på dom. Som sagt, det är nog rätt så vanligt. Jag ska börja ta D-vitaminer automatisk när hösten börjar och gå på dom tills våren kommer.

Idag är det lördag och planerna för dagen är att plocka undan lite, som vanligt. Sen blir det förhoppningsvis en mycket trevlig kväll med massor med mys med familjen.

Jag önskar er en fin dag 🙂

Jag har placerat min blogg i Borgholmbloggkartan.se!

2 reaktioner på ”D-vitaminbrist och kroniska sjukdomar

    1. admin

      Ja han måste känna att han har det stödet. Det är inte så lätt annars och man vill ju underlätta för sitt barn så mycket som möjligt 🙂

      Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.