Gå till innehåll

Då är man ett år äldre då

Jag vaknade i morse och låg kvar i sängen en bra stund. När det var dags för mig att gå upp så fick jag inte det. Någon överraskning var på gång i köket. Efter en bra stund så fick jag komma ut och då kom jag till ett dukart bort. Min stora dotter Stéphanie hade bakat scones 🙂 Så gulligt. Vi satte oss och njöt av tillvaron.

Jag fick paket men jag ville vänta med att öppna för flera av barnen var inte hemma. De skulle komma med Diana lite senare. Pontus valde ut blomman i krukan 🙂 Snuttegubben.

De kom och jag öppnade paketen och det var fina presenter. Ett doftljus som doftar rosor, min favoritblomma 🙂 Ett par varma strumpor, en shaker och ett presentkort på cityföreningen. Sedan blev jag bortskämd för jag slapp att laga mat för det gjorde Stéphanie och bästa vännen Maria 🙂 Medan de gjorde det så låg jag i soffan och latade mig.

Iris, min svärmor kom hit och firade mig. Jag fick en bukett med rosor och et kort med femhundra i. Nu ska jag shoppa 🙂 Iris var så gullig för hon hade bakat tårta och bullar som hon tog med sig. Så det slapp jag med att stå med. Två olika sorters tårtor, semlor och vanlijebullar och kolakakor. Japp...vi blev mätta.

Kvällen avslutade jag med att följa med Maria hem och där lånade jag hennes badkar. Så skönt och få lägga sig i ett varmt bad och mjuka upp de stela musklerna lite. Stéphanie badade med efter mig och sedan bar det iväg hem för att se farmen. Rätt man åkte ut med 🙂

Nu är jag lagom trött faktiskt. Det har varit en mycket fin dag. Jag har verkligen fina människor runtomkring mig. Min mamma och bror ringde i morse och gratulerade mig. Diana bor ju här i Borgholm numera så hon har varit här och gratulerat mig. Av Diana fick jag en läslampa som man kan ha när man åker bil till exempel. En perfekt present. Av mamma och Lasse fick jag underlägg till bordet när de var här och av Peter och Jenni fick jag parfym som doftar rosor 🙂

Ja jag har verkligen blivit uppvaktad. På Facebook så har jag en hel del att tacka, men det ska bli roligt. Efter det så blir det sängen för mig. God natt och sov gott ♥

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: