web analytics
Gå till innehåll

Då återgår vi till vardagen

Skolorna har börjat. Pontus gick upp till årskurs 8 och Hampus skulle ha börjat gymnasiet men då han inte fick rätt hjälp från start så föll han mellan stolarna. Hampus får betala priset för det genom att stanna hemma medan hans jämnåriga kompisar började gymnasiet. Han ska göra ett omval och måste välja den linje som är minst tråkig. På så sätt kan han läsa upp sina betyg ännu mer och förhoppningsvis komma in på musiklinjen nästa höst. Vi får se. Pratade med SYV igår och hon sa vad vi ska göra. Nu hoppas vi bara på det bästa!

Jag började på terapin igår efter 4 veckors uppehåll. Jag var så trött igår när jag kom hem. Idag är ännu värre. Det märks att man har gått hemma i sin egen lilla bubbla.

Det börjar redan bli kyligare. För någon vecka sedan längtade man till dessa dagar och nu när vi har dom så längtar man tillbaka. Aldrig är man nöjd hahaha. Hösten kommer snart så det är bara att vänja sig. Men jag hör ju aldrig det. Med hösten intågande så är ju vintern på tur. Min absolut värsta årstid. Jag hatar att gå och frysa...samtidigt som det är skönt att krypa ner under en gosig filt. Ja...aldrig vet man hur man vill ha det. Varje årstid har ju sin charm. Hösten kan vara så otroligt vacker med alla dess färger. En promenad i skogen då är aldrig fel.

Nu ska jag ta en kopp kaffe och slå mig ner bekvämt och bara njuta av tystnaden. Önskar er alla en fin dag. Kram kram!

Publicerat den Kategorier Livet

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: