web analytics
Gå till innehåll

Då har jag varit på MVC

Idag var det dags för att gå till MVC. Nej jag är inte gravid. Däremot så tog jag ett cellprov. Nu får vi vänta och se i två månader för så lång tid tar de innan man får något svar. Nu är det gjort i alla fall.

Såg att Jills Veranda har börjat. Jag har väntat på att få se det programmet men jag har totalt missat det. Någon som har sett det? Går det i repris? Tycker det är roligt att de börjar sända lite mer sådana program. De är underhållande att titta på samt så lär man känna gästerna en hel del med.

Jag har ju inte bara missat ett utan det är flera och det är ju lite störande. Får kolla upp om det finns på viaplay. Annars går det kanske att se här på webben?

Jag läste om Dana Snay som skröt om att hennes pappa hade vunnit en strid mot skolan. Ärendet gällde åldersdiskriminering och Danas pappa vann striden och skulle bli 500 tusen dollar rikare. Dana som inte kunde hålla sig gick direkt ut på facebook och skrev en status om det. Vilket resulterade att pengarna blev indragna för inget fick lov att yttras om det hela.

Ja man ska verkligen vara aktsam mot vad man skriver på Facebook. En liten status på några få ord kan ge dyra konsekvenser. Det är så lätt att skriva ihop något och sedan tänker man inte på att alla ens vänner kan läsa det, dela det och gå vidare med det dom har läst. Det går på bara några få minuter.

Statusuppdateringar och bloggar som är offentliga kan man inte ha några hemligheter i. Det går inte. Det som är en gång skrivet står för alltid där. Tar man bort det så har ändå folk hunnit att läsa och kopiera och dela. Det går i ett litet nafs.

Jag har bloggat nu i ett par år. Jag har inte så många läsare men jag har några som följer bloggen och det är ju roligt 🙂 Jag har skrivit öppet om vissa delar av mitt liv och det är ju sådant som jag kan stå för.

Det jag vill komma till är ju att man aldrig vet vem som läser ens statusuppdateringar på Facebook eller ens blogginlägg.

Detta är det tredje inlägget av 100 🙂 i Blogg100 Ha en fin kväll!

1 reaktion på ”Då har jag varit på MVC

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: