web analytics
Gå till innehåll

Då och nu

Är det inte konstigt att en affär som livnär sig på att kvinnor får barn sparkar sina anställda för just att de böev gravida? Ja enligt två tjejer som var anställda på Babyproffsen i Örebro blev av med sina jobb bara för att de blev gravida.

Otroligt om det är så. Trodde vi hade kommit längre än så men tydligen inte!

Någon sjuk människa i Finland hade begravt en baby i snön. Sjukt sjukt o åter sjukt. Ska man inte kunna låta sin baby sova i lugn o ro i sin barnvagn utanför dörren? Man rör väl inte andras barn? Framförallt så lägger man ingen baby i snön!

Tolv skeppvrak har funnits i Östersjön vid Gotland. Det äldsta av dom är så gammalt som 1000 år. Häftigt att de kan bevaras så länge. Man tycker det inte skulle vara något kvar av dom men en del är fint bevarat trots vattnet.

Idag är det den Internationella kvinnodagen. Mina tankar går till alla starka och modiga kvinnor. Alla hjälpande och behövande kvinnor.

Det är så många som skriver om denna dagen så jag tänker inte skriva mer än så!

Idag har jag varit på 3 möten. Det ena avlöste det andra i stort sett. Nu är man ganska lagom så trött. Det tar på krafterna att vara social 😉

Jag fick en fråga idag som löd: Vilken person var du innan? Hur var du innan din depression?

Jag svarade ärligt. Min raka motsats. Jag var social och sökte mig till andra människor. Jag pratade och var med i samtalen. Jag var med i föreningar och ute o dansade. Jag var alltid på gång med något.

Jag kommer aldrig att bli den jag en gång var och det får man acceptera. Det är bara så!

Visst kan jag sakna den jag var ibland, men varför sakna det man inte kan få? Varför inte glädjas med det man har eller är?

Det är det jag försöker göra.

Ha en fin kväll!

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

1 reaktion på ”Då och nu

  1. Anonymous

    Bedrev själv en liten firma för några år sedan där jag behandlade mina anställda som mina egna vänner.Men hade någon likt dessa två gravida kvinnorna fått anställning på firman och sedan efteråt talat om att de skulle vara lediga pga denna graviditet direkt efter anställningen hade firman förmodligen fått det betydligt svårare.Helt rätt att dom fick sparken för denna fingerade anställningslögn.Tror dessa människor att småfirmor runtom i landet har egna privata banklokaler att ösa pengar ur.Djävla typer rent ut sagt.

    Kajsa

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: