web analytics
Gå till innehåll

Då var det dags igen

Citat från en person som inte vet något om barnens bästa

Nej, ta hand om dina barn i stället, så de inte behöver gå på dagis och fritids! Den tiden får du aldrig tillbaks med dem!! Du ser hur långt du måste åka för att träffa din äldste son! Ta vara på yngsta då, när de är små! Datan klarar sig nog utan dig, det gör inte barnen!

Kommentaren ovanför fick jag på ett annat forum från en person som påstår sig känna mig. Nej jag känner inte människan. Har aldrig träffat henne och jag lär tack och lov aldrig att träffa henne heller.

Mina barn går på fritids och dagis. Det är faktiskt nyttigt för barnen att vistas där för det är där dom har sitt sociala umgänge. Men det är inte alla som delar den synen och jag respekterar det. Men jag respekterar inte dom inte kan se längre än vad näsan räcker till och klankar ner mig som mamma för att jag anser att barnen har det bra när de får vara med kompisar utanför skolans regler.

Min äldsta son bor 30 mil ifrån mig. Han går i skolan där nere och vi åker dessa milen fram och tillbaka för att träffa honom. Jag klagar inte på det. Jag ser faktiskt fram emot resorna. Min son är faktiskt vuxen idag. Han är 18 år gammal och han är faktiskt självständig på sitt sätt. Han behöver inte hänga mamma i kjolarna precis.

Fast mina barn har dagisplats så har jag ofta dom hemma. Vilket jag har skrivit i min blogg att jag har. Det är inga bevis och jag tänker inte ge några bevis heller. Mina barn mår bra av att vara på dagis och jag anser att jag hade varit dum mot barnen om jag hade tagit det ifrån dom.

Jag vet att jag är en bra mamma. Den bästa till mina barn och det är jag nöjd och glad med. Tittar man på mina barn så ser man väluppfostrade barn och mycket trevliga. Jag har varit ensamstående med flera av dom under flera år men det har aldrig gått någon nöd på dom ändå. Sådana ord som denna människa har kommenterat biter inte på mig längre. Jag tycker bara att det är så synd att det finns sådana människor som har en sådan syn på barnens välfärd som denna människa har.

Jag tar hand om mina barn och har alltid gjort. Det jag inte själv har kunnat ge dom det har jag sett till att de har fått. Så är det och så blir det. Men jag är van vid sådana kommentarer. Sådana kommentarer får man när människan inte har annat att säga. Egentligen så småler jag åt det för det säger mer om dessa människor än vad det säger om mig!

Intressant?

5 reaktioner på ”Då var det dags igen

 1. Lotta

  Jag är också av den åsikten att jag tror dagis och fritids är bra för barnen. Till slut ska dom börja skolan o då tror jag det är bra att barnen varit på dagis först där dom fått kompisar som ofta blir klasskompisar i skolan och på fritids är ju dom flesta barnen där dom leker med sina kompisar.

  Jag tycker du gör rätt... Dagis och fritids är inget fängelse där barnen mår dåligt, det är ställen där barnen mår bra och har roligt med sina kompisar och det kan aldrig bli fel.

  Sköt om dig!

  Svara
 2. Carina

  Lyssna inte på personen. Du gör det som är bäst för dina barn. Det är nyttigt att vara med andra barn och leka.
  Jag blir så ARG när jag hör sånt här påhopp. Sträck på dig och var en stolt mamma. Kram

  Svara
 3. Villa Svea!

  Hoppas verkligen att du låter denna människa suga en endaste gnutta energi av dig... varför bryr hon sig ens om du har dina barn på dagis eller hemma, knappast hennes problem, jädra typ till människa!
  Jag är själv INTE så glad åt dagens barnomsorg men har inga invändningar på dom som antingen vill eller måsta ha barnen på dagis. Självklart att du ska ha dem där om både du och barnen mår bra av det... Givetvis har mina också gått på dagis, dock aldrig mer än 20 h per vecka.
  Kram på dig å skit i den där trasiga människan

  Svara
 4. Anonymous

  Dagis finns a en anledning. Samhället är uppbyggt av att alla tjänar pengar för att klara sin dagliga livsföring.Samtidigt åste vi reproducera oss och vem ska då ta hand om barnen när föräldrarna måste jobba? Jo dagis och fritids.Sen att barnen växer upp och får eett eget liv så ska det ju vara. Skolor de vill gå finns inte alltid på orten då måste de flytt. klart det är jobbigt när det är långt bort det är ju ändå ett antal timmar i bil franm och tillbaka./Boel

  Svara
 5. PJAK

  Det finns bara två som vet bäst vad det gäller dina barn. Det är du och deras far. Är Ni överens behöver Ni inte bryr Er om vad andra tycker. Är Ni inte överens, blir livet genast mycket jobbigare. Men man kan aldrig göra mer än sitt bästa samt göra så gott man kan.

  Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: