web analytics
Gå till innehåll

Då var man installerad

Sitter i sjukhussängen och känner att luften gick ur mig lite. Fredrik o Stéphanie har nästan precis åkt och det blev så tyst i rummet där jag ligger. Ja jag blir inte ensam utan jag delar rum med två äldre och trevliga män.

Vi åkte in i morse efter barnen var lämnade. Det var blodprover som skulle tas o det tog två timmar,  sen efter det träffade jag dietisten. Det gick rätt så fort så det blev en snabb tur till kirurgen där jag träffade en narkosläkare.  En snabb tur var precis det det var. Jag tror inte det tog fem minuter ens. När kl var runt 11:30 så var jag ledig tills jag ville komma in på avdelningen. 

Jag ska dubbelduscha ikväll och i morgon bitti blir det en gång till. Jag är först ner. Först var det vid 8, sen blev det ändrat till 7:30. Nu fick jag veta att de vill ha ner mig så jag är på operationen vid 7:15. Ja ju förr desto bättre.

Jag missar Robinson för de har inte sjuan här inne. De hade inte så många kanaler alls, vilket är dåligt. Vad ska man göra om det inte finns en TV att titta på? Ja det blir att läsa Allers o lösa korsord.

När vi hörs nästa gång så är jag opererad och klar för det nya livet. Ha en fin kväll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: