web analytics
Gå till innehåll

Då var videon uppe

Här kommer lite video och bilder från gårdagen. Pontus gjorde oxå icebucket utmaningen men den kom inte med av en konstig anledning. De små ville så gärna göra den och de blev glada när de hade gjort den 🙂

 

Jag sov inte så bra i natt. Jag vet inte varför men jag vaknade flera ggr. Det var lite varmt i sovrummet så det kan vara därför. Ser ni på Idol? Jag gör det när jag kommer ihåg att det går. Igår såg jag dock bara halva programmet. Det börjar ju precis när barnen ska lägga sig så man missar en del. Idag är det fredag och det vankas helg. Det är skönt!

Jag har fått ta en del tråkiga beslut men med tanke på allt som händer runtomkring mig så är det ett måste och ta de besluten. Jag hade önskat att det var annorlunda men det ser ut som att det inte kommer ske några förändringar. Tycker det är synd för det har varit så bra tidigare.

Jag pratar om en kontakt med en närstående. VI har alltid stått varandra nära. Det är i alla fall vad jag har trott i alla åren. Jag har funnits där oavsett vad denna person har gjort och jag har älskat villkorslöst. Jag älskar denna person fortfarande och kommer alltid att göra.

Många tycker att det bara är att gå vidare men det är inte så enkelt. Jag vet dock att jag bara är människa jag med och jag har oxå fel och brister. Jag har sagt saker jag inte borde göra men det berättigar inte andra att fortsätta att kränka mig och önska livet ur mig om och om igen.

Det jag sa var för en månad sedan och jag har bett tusen ggr om ursäkt. Jag har inte sagt att personen behöver ta emot ursäkten men jag anser att det är fel av denna person att fortsätta vara elak mot mig. Jag hoppas att personen tar sitt förnuft till fånga och låter mig vara så länge personen bara vill vara elak.

Idag har jag en sjuk dotter hemma. Hon har ont i magen och blev sängliggande. Får hoppas hon kryar på sig.

Nu blir det kaffe för mig. Ha en fin dag och en mysig helg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: