web analytics

Dag 03 – Favoritårstid

När jag var yngre så var sommar min absoluta favoritårstid. Kanske berodde det på att jag var ledig från skolan. Jag blev mycket mobbad i skolan och jag såg det som en tidsfrist där jag slapp att bli plågad. Jag var ofta ute och lekte. På den gamla goda tiden så gick man hem till vännerna för att leka. Man gick hem till dom för att fråga om de ville göra något roligt. På den tiden fanns det inga mobiltelefoner 🙂

Än idag så älskar jag sommaren. Jag tål värme bättre än kyla. Men idag som vuxen så ser jag det fina med varje årstid på ett helt annat sätt än vad jag gjorde som barn. Min favoritårstid idag är nog ändå våren. Då ljuset börjar återkomma. Man får se allt blomma upp till liv igen efter en kall mörk vinter.

Sjöstugan

14 Replies to “Dag 03 – Favoritårstid”

  1. Åh jag älskar också sommaren, av många anledningar. Men jag tror också att jag förknippar det med ledighet och frihet. Framförallt frihet. Hoppas du hade en bra nationaldag! 🙂 // Petra Elisabeth

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.

%d bloggare gillar detta: