web analytics
Gå till innehåll

Dag 08 – Favoritsaker

Är du nyfiken på vilka saker som är mina favoriter?

Skulle ha skrivit om denna rubrik igår men jag hann inte. Tiden räckte inte riktigt till. Men här kommer den. Jag är ingen människa som älskar prylar men vissa saker har man ändå som står en varmt om hjärtat. Saker som jag inte skulle vilja vara utan i mitt liv.

SizzixJag älskar att pyssla. Att sitta ner och göra kort eller andra fina saker med papper är roligt. Jag kan sitta i timmar när jag väl har börjat.

Denna stansmaskin är en Sizzix big shot. Jag har haft den i några år nu och den är verkligen värd varenda en krona som den kostade. Den har blivit använd en hel del sedan jag köpte den så med tanke på det så var den inte så dyr ändå.

Figurerna som man vill stansa ut köper an vid sidan. Det har blivit några stycken genom dessa åren men jag har haft god nytta av dom.

 

 

BöckerSedan barnsben har jag älskat att läsa böcker. När jag gick på marknader eller loppis så blev mina föräldrar av med mig så visste dom att jag stod vid ett bokstånd någonstans. Jag läser det mesta men föredrar deckare, självbiografier och drama.

Det finns författare som jag följer. Läser deras böcker som kommer ut. Jag tycker om deras sätt att skriva och de fångar mitt intresse. Några av böckerna som jag har läst ser ni på bilden. Det var svårt att ta ut bara en bok då jag verkligen älskar att läsa.

 

JNikon p900ag älskar att fotografera. Har alltid gjort och kommer alltid att göra. Jag fotar naturen, mina barn och resten av gänget. Jag skapar minnen med min kamera och jag skulle inte vilja vara utan den.

Denna kamera (Nikon p900) fick jag av mina barn och man i morsdagspresent. Jag har använt den flitigt redan och jag älskar den. Den tar jättefina kort och zoomen är helt otroligt. Denna kamera följer med mig i stort sett vart jag än går. Jag älskar den!

Så fast man inte är mycket för prylar så finns det ändå några som man inte vill vara utan. Det är nog så med allt skulle jag tro 🙂

8 reaktioner på ”Dag 08 – Favoritsaker

    1. Lisa

      Ja det är roligt att fotografera och det har blivit mer sedan jag fick min första systemkamera 🙂

      Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: