web analytics
Gå till innehåll

Dag 08 – Min Favoritförfattare

Ojojoj....denna blir inte lätt. Jag älskar att läsa, har alltid gjort. Det går dock i vågor. Jag läser gärna kriminalare eller självbiografier. Gärna sorgliga. Jag vet...det låter hemskt men jag tycker om att ta del av andras livsöden.

Camilla Läckberg har en del böcker utgivna. Jag tycker om hennes sätt att skriva. Hon är duktig på att måla upp en värld som du lätt kan beskåda. Jag har läst böckerna om Faye, och jag blev lite besviken. Om Faye är dom två senaste böckerna som Camilla skrivit och jag tycker att det är en annan klang i dom.

Men oavsett så är hon en av mina Favoritförfattare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: