web analytics
Gå till innehåll

Dag 09 – Mina Husdjur

Vi hade en golden retriever innan men hon dog för flera år sedan. Aldrig en hund till sa jag. Hmmm....nu sitter vi med fyra Cockerpoo. 50% engelsk cockerspaniel och 50% mellanpudel.

Min bästa väninna hade fått valpar. Vi kom hem till henne en dag. Såg valparna och vi blev sålda.

Vi valde ut Sally. Nja, egentligen var det Sally dom valde oss. Hon föddes i september 2014. En bestämd liten dam.

Sally 2014

En annan gång när vi var nere i Skåne så hade dom En brun vuxen tik som inte trivdes så bra. Carina frågade om vi ville ta hand om henne. Djurvän som jag är så sa jag ja.

Cindy är syster till Sally fast föddes i kullen efter. Hon föddes i april 2015. Hon är försiktig av sig men fruktansvärt kelig.

Cindy 2015

Carina dog för snart tre år sedan och jag har sagt att jag vill ha en hund som går i Sallys led så att säga. På så sätt har jag alltid en hund som på något sätt är kopplad till Carina.

Mimmi är från Sallys enda kull. Hon föddes förra året i otober så hon är ett år gammal. Hon är rolig och påhittig. Hon har sina nallar som hon springer runt med.

Mimmi 2020

Lilla Corall var inte meningen att vi skulle ha, men hon satt i en hörna och såg så fruktansvärt söt ut. Hon var mörkbrun och såg ut som en liten nallebjörn. Hon är syster till Mimmi och är lika gammal.

Corall 2020

Jag skulle inte vilja vara utan mina hundar idag. Dom springer efter mig vart jag än går. Sitter vi alla i ett rum och jag går ut så har jag fyra hundar efter mig.

Det var lite om mina fyra hjärtan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: