web analytics
Gå till innehåll

Dag 13 – En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna

När mina barn kunde se en och samma film flera gånger så frågade jag om de inte tröttnade, men svaret blev alltid nej. I mitt huvud ställde jag frågan: Vad är det med den filmen som är så bra så de kan se den minst två gånger?

Ja det kunde man ju fråga sig. Det räcker väl att man ser den en gång? Eller? Sen kom jag på mig själv att jag är ju själv likadan. När jag tänkte efter så kom jag på mig själv med att jag kastade sten i glashuset. Egentligen inte sten utan stora berg.

Det finns en film som jag bara fullkomligt älskar. En film som jag aldrig säger nej till. Jag skäms nästan för att säga det men antalet gånger som jag har sett den är nog tresiffrigt.

Den visades på tv under julhelgen under flera år. Naturligtvis så satt jag bänkad framför tv:n då. Jag spelade in den på videoband, sedan när det blev dags för dvd så såg jag till att ha den i min bokhylla.

Jag kan inte hjälpa det men jag bara fullkomligt älskar den filmen. Den har allt. Miljö, låtar, skådespelare. Listan kan göras lång. Filmen jag pratar om är

Ja, så idag förstår jag barnen när de säger att de kan titta på en och samma film flera gånger 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.