web analytics
Gå till innehåll

Dag 15 – Min familj

Vi är en stor familj och jag stormtrivs när vi har möjlighet att träffas allihop samtidigt. När jag har mina barn och barnbarn så mår jag som allra bäst.

Jag har sju barn varav fem söner och två döttrar. André fick jag när jag var 21 år gammal. Jag var ensamstående redan innan han föddes då pappan valde att sticka veckan innan. André föddes fyra veckor för tidigt.

Robin fick jag när jag var 24 år och under tiden jag väntade honom så träffade jag min äldsta dotters pappa. Min dotter Stéphanie föddes 16 månader efter min andra sons födelse så jag var 25 år då. Tvillingarna Benjamin och Beatrice föddes 2002 och jag var då 30 år fyllda. Blev ensamstående även här innan barnen föddes.

När tvillingarna var 2 år så fick jag kontakt med min nuvarande man men vi träffades inte förrän sex månader senare. Vi blev tillsammans 2005 och Hampus Blev till. Två år senare så fick jag Pontus. Jag var då 35 år. Så på 14 år fick jag sju barn.

Nu har tre av mina barn berikat mig med fem barnbarn. André har två flickor. Alizia blir tre nu i december och Amina är ett halvår. Robin har två barn även han. Nellie är fem år och Sebastian är tre år gammal. Benjamin har precis fått en liten son som heter Liam.

Nedan är det bilder på mina barn med respektive samt mina älskade barnbarn ❤

Sjubarnsmamman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: