web analytics
Gå till innehåll

Dag 16 – Mina favoritplatser

Det har gått flera dagar sedan jag skrev i min 30-dagars lista men jag får skylla på att det har varit midsommar. Det har inte blivit mycket dator under denna helgen. Idag ska inlägget handla om mina favoritplatser och jag har några stycken faktiskt.

Hemmets lugna vrå

Mitt hem är den plats som är mitt absoluta favoritställen. Jag älskar att vara hemma med familjen. Jag behöver inte åka någonstans så länge jag har familjen samlad under samma tak. Vi är många i vår familj men vi trivs att bo som vi gör. Det är trygghet!

Visby/Gotland

När min pappa gick bort så åkte vi till Gotland och det var något som jag verkligen behövde. Komma bort från allt och försöka hitta tillbaka till mig själv. Det var en bra början. Gotland, speciellt Visby kommer för alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta.

Naturen

Jag älskar att vara ute i naturen med min kamera. Att gå ner till hamnen, ankdammen eller bara se sommarängen ger mig inre ro i själen. Tänk att sitta och titta ut över havet och se det oändliga. Det ger mig sinnesro.

Ankdammen

Det var några av mina favoritplatser. Vad har du för favoritplats?

22 reaktioner på ”Dag 16 – Mina favoritplatser

  1. Lucy

    Så grym du är, ta inte åt dig av dom som försöker ge dig dåligt samvete, det vet ingenting om dina vardag eller hur det är att vara sjuk. Fortsätt att vara du:)

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: