web analytics
Gå till innehåll

Dag 17 – Min vardag

Min vardag är inte så värst spännande precis. Jag går hemma med barnen. Nu är det sommarlov så de är ju hemma hela tiden. Vi försöker hitta på roliga saker när vädret tillåter. Men än så har vi varit rätt så lata av oss bara. Vi har gått pokémonrundor i stan i två timmar varje kväll. Skönt att röra på sig lite med.

När det är skola för barnen så är det vanliga hushållssysslor som ska göras. Ni som har barn vet hur det är och vad som måste göras varje dag. Jag har 4 minderåriga barn själv i vårt hem samt två vuxna barn varav en av dom har sin lilla familj boendes här. De har två små barn.

Jag har valt att vara hemma då jag både har diabetes och fibromyalgi så är det inte alltid som jag är på topp. Att ha fibromyalgi är ingen lek kan jag säga. Har ständigt ont i leder. Har haft detta sedan jag var runt 25-års åldern och har ofta fått höra att jag är för lat för att jobba.

Jag gör det jag kan om dagarna men ibland är det inte så lätt när verken har tagit över min kropp. Jag försöker ändå att dammsuga, tvätta och ta disken. Jag har även allergier och ett av dom är nickelallergi. Jag får ibland stora blåsor speciellt på händerna och de gör fruktansvärt ont när dessa blåsor spricker för det blir öppna sår.

Igår tog jag disken. satte ner i diskmaskinen och sedan diskade jag upp de stora skålarna samt grytor. Det räckte för att jag skulle få blåsor och sprickor på händerna. Idag har jag öppna sår i handflatan. Inget roligt.

Jag är inte lat av mig. Jag älskar att jobba och vara igång men det är inte alltid som livet skapar det man vill göra utan det man måste göra. Under åren har jag fått diagnosen generaliserad ångestsyndrom vilket innebär att jag kan få ångest i vissa situationer. Nu försöker jag lära mig hur man ska göra för att lindra ångesten när den kommer på besök. Jag har inte fått ro att sitta och lyssna på det bara.

Det har inte alltid varit lätt. Jag har hamnat i djupa depressioner i mitt liv men jag försöker ändå göra det bästa utav det. Mitt motto är: Det finns alltid något positivt i det negativa. Man lär sig av sina upplevelser!

Det var lite om min vardag samt lite till. Hoppas ni inte somnade på vägen 🙂 Ha en fin dag!

20 reaktioner på ”Dag 17 – Min vardag

  1. sofia

    Jag blir så irriterad på folk som säger att man är för lat som inte jobbar fast man har anledningar som gör att man inte jobbar... Tycker dom borde sköta sitt istället! 🙂

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: