web analytics
Gå till innehåll

Dag 19 – Mina intressen

Intressen är något som kan ändras under ens livstid. Från det jag var barn fram till idag har alltid varit att skriva och att dansa. Dessa två intressen kommer förmodligen hänga kvar under resten av min livstid.

Jag dansade mycket förr. Det är flera år sedan jag var ute på dans nu, men kanske någon gång i framtiden. Vem vet.

När det gäller att skriva så är det om vad som helst. Förr skrev jag dagböcker, idag skriver jag blogg. Förr skrev jag mycket noveller och dikter. Idag har det inte blivit mycket av den varan, men vem vet. Det tar sig kanske 🤗

Jag älskar att läsa. Är en perioder när det kommer till det. När jag väl börjar läsa så ryker den ena boken efter den andra. Sedan mellan perioderna så öppnar jag inte en enda bok.

Fotografering är ett annat stort intresse. Att fotografera mina barn är alltid roligt. Djur och natur ligger varmt om hjärtat även det.

Sedan tycker jag det är roligt och rogivande att göra smycken. Att jag började med det var en slump. Pappa hade gått bort. När vi gick förbi folken så var det en loppis där. Jag och Stéphanie gick in och en där inne sålde smyckessaker för 100kr. Jag funderade om jag skulle köpa det, men tänkte att jag vet ju inte vad jag skulle göra med det så jag gick ut. Det slutade med att jag gick in igen och köpte det.

Jag hade inga idéer på vad jag skulle göra med det. Jag hade aldrig gjort ett enda smycke tidigare. Men det slutade med att jag köpte in fler saker och designade upp lite smycken. Det var roligt.

Scrapbooking är en annan rolig grej jag halkade in på när jag och Fredrik skulle gifta oss. Jag gjorde mina egna inbjudningskort. Sedan när Nellie föddes och skulle döpas så gjorde jag inbjudningskorten till det. Jag gjorde min andra barnvagn 2015. Hade gjort en tidigare som blev mallen till den jag gjorde till Nellie. Till barnvagnen gjorde jag en box som jag hade barnvagnen i.

Efter detta så har det blivit lite fler barnvagnar som dopgåvor. Även kort och olika boxar har jag gjort.

Jag tycker om att skapa med händerna. I min ungdom så ritade jag mycket. Gör inte det så mycket längre. Mycket på grund av mina leder.

Det var lite om mina intressen 🤗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: