Gå till innehåll

Dag 20 – Hit vill jag åka innan jag dör

Det finns många platser i vår värld som jag skulle vilja åka till men många av dessa ställen kommer alltid bara förbli en dröm. Men det är nyttigt att drömma. Vissa drömmar ska aldrig bli förverkligade tror jag. Då förlorar man lite av den längtan som är så viktig att ha. Dock så får man ju nya drömmar hela tiden så det spelar kanske ingen roll egentligen.

Jag har svårt att säga en plats så jag säger ett land i stället. Ett land som jag alltid har drömt om att få åka till. Det har jag haft sedan barnsben. Jag skulle vilja åka till USA. Texas, Nashville, Hollywood bland annat. Tänk att kunna gå in på ett äkta countryställe och sitta där och njuta av skön musik.

Jag kommer förmodligen aldrig kunna åka dit men jag ska fortsätta att drömma om att kunna göra det i alla fall. Det är det som r så skönt med just drömmar för det kan ingen ta ifrån en.

Texas

4 reaktioner på ”Dag 20 – Hit vill jag åka innan jag dör

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: