web analytics
Gå till innehåll

Dag 22 – Den bästa dagen på året och varför

Egentligen så spelar det inte mig någon roll vilken dag jag väljer bara det är en dag så jag är med min familj. Men måste jag välja ut en speciell dag så blir det helt klart julafton. Jag älskar julen. Då är vi oftast hela familjen samlad. Barn och barnbarn samt min man och jag är det oftast. Vi blir ju en del när vi är samlade allihop.

Vi pratar, spelar spel, ser på jultecknad och bara finns till. Delar ut paket efter maten och dricker en kopp kaffe med tilltugg under tiden som paketen delas ut. Paketen blir allt fler för varje år. Det beror på våra barnbarn 🙂 Med åren har det hunnit bli tre stycken juveler.

Jag är en kvinna som tycker om traditioner och vår julafton ser oftast nästan likadana ut. Inte riktigt men nästan. Det som vi har som är densamma varje år är att vi ser på jultecknad tillsammans och efter det så äter vi. Efter maten blir det julklappsutdelning. Innan jultecknad och efter julklappsutdelningen gör vi vad som faller oss in.

Det är inte ofta som vi firar med någon annan. Det händer ibland men inte så ofta som sagt. I vår familj är vi  personer ändå. Att åka någonstans är aldrig lönt för Fredrik som jobbar som brandman på deltid har oftast jouren någon dag under julhelgen.

Ja detta var lite om min favoritdag under året. Ha en fin dag!

17 reaktioner på ”Dag 22 – Den bästa dagen på året och varför

 1. josefineviberg

  Julen är super mysig om man är med familjen nu de senaste åren har den varit ganska tråkig då den bara har varit jag och min man o Hans dotter vi bor på Cypern med o allt är stängt finns inte så mycket att göra men låter som ni firar verkligen en super mysig jul ❤️

  Svara
  1. Lisa

   Ja då förstår jag att det är lite tråkigt men gud vad härligt det låter med att på Cypern ❤

   Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: