web analytics
Gå till innehåll

Dagar som springer

Vilka varma dagar vi har fått ha. Jag har försökt att ta tillvara på dom. Det har blivit lite slapp i solen, men jag har svårt att sitta still så det blir mycket spring. Försöker dock att ta det lugnt.

Igår så trodde jag att det var torsdag. Tyckte att det var flera dagar sedan jag var på terapin. Ändå var det bara dagen innan. Kanske så är mina dagar väldigt långa. Just nu så befinner jag mig hos min son. Det är roligt att få umgås med honom och mina barnbarn.

Terapin går framåt. Sakta men säkert. Ska gå två veckor till sedan har min terapeut semester. Det kan hon behöva. Själv tar jag ingen semester utan jag ska jobba vidare med mina hemuppgifter. Jag ska promenera till stan. Ta en fika någonstans. Sedan ska jag lyssna på sessionen där jag pratar om den specifika händelsen/övergreppet som hände för ett X antal år sedan.

Jag ska även träna på att blunda. Enkelt att göra tycker en del men när jag blundar så känns det som att jag mister kontrollen och minnesbilder blir lite tydligare. Jag vill inte ha honom närmare än vad jag redan har honom. Jag har svårt för att somna. För att somna måste jag blunda. Det slog mig när jag för första gången skulle blunda på terapin.

Ja jag har att göra. Det skapar ångest och oro i kroppen. Det lockar fram känslor som jag gjort allt för att begrava men trots allt det så är det ändå skönt för jag vet att det hjälper. Allt jag gör går sakta men säkert framåt och på sikt kommer jag må bättre.

Nu ska jag ta mitt kaffe och försöka njuta av det i soffan. Önskar er alla en fin dag!

Publicerat den Kategorier PTSD

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

2 reaktioner på ”Dagar som springer

  1. Hippietanten

    Igår trodde jag också att det var torsdag! Det där händer då och då. Kanske inte så dumt ändå att vara lite frikopplad från namn på dagen.

    Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: