web analytics
Gå till innehåll

Dagarna som gått i text och bild

Vilka härliga dagar vi har haft. Vi lämnade barnen i måndags på skoila och på dagis och sedan jobbade Fredrik någon timma. När han kom så åkte vi ner mot Skåne för att hälsa på min bror med sambo samt barn. Småkillarna skulle till sin barnvakt men vi hann och träffa de små. Det var roligt. Har inte sett dom på ett tag. Marcus var så glad när vi kom. Jag hann bara in i hallen när jag hörde han ropa: Lisa, Lisa. Sen fick jag en stor kram. Lillkillen Erik har vuxit till sig även han.

Jenni tog barnen och åkte iväg med mamma och Lasse till Lasses dotter. Hon skulle ha pojkarna medan vi var iväg. Dagen efter var det dags att gå upp tidigt för vi skulle åka redan 06:30. Något trött var jag när jag gick upp vi 05:15. Jag vaknade dock till när jag duschade. Vi åkte till Glimåkra för det var där bussen skulle utgår ifrån. Klockan blev 8 och bussen styrde mot Stockholm. Det tog ca 7 timmar att åka men vi stannade till vid två ställen på vägen upp.

Klockan 16:15 hade de insläpp på Cinderella och 45 minuter senare satt vi och åt en mycket god jul buffé på båten och det var under tiden som båten gick mot Åland. Det blev mycket dans och mycket skoj och roligheter. Det var roligt att kunna träffas alla så och bara har skoj. Vi firade min äldsta son på båten. Han blir 18 nu på lördag så vi firade honom ordentligt på båten. Han hade verkligen roligt.

Fredrik hade verkligen tur denna omgång på båten. Han vann 250 kr på en spelautomat. Han hade bara spelat för 15 kronor så det var ju en fin vinst. Sedan satt vi och tittade på en show och de skulle dra en vinnare. VI hade inet varit med och tävlat så vi blev lite förvånade när de ropade upp vinnaren som var Fredrik Anderson. Egentligen tänkte jag inte mer på det utan jag tänkte att det var ju rätt så häftigt att det fanns en till Fredrik Anderson med på båten.

Min son säger att det var min Fredrik. Jag säger att vi har inte tävlat, men det visade sig att min son hade tävlat och fått alla rätt och han hade tävlat för Fredrik med. Priset visade sig vara en Lyxkryssning med Cinderella. En fin swit  med hotellfrukost och fin underhållning och det gäller för två personer. En fin julklapp från sonen. Ja jag hoppas att det blir jag som får följa med sambon på kryssningen 😉 men Fredrik sa att han skulle ta den lilla skånskan med sig som han hittade på båten.

Hahahaha...ja jag har ju tur att det var jag!

Vi kom till Stockholm i går kl 15:30 och en halvtimma senare så åkte vi hemåt igen. Vi var inte hemma förrän 23:30 så det blev lite sovmorgon idag.

Idag åkte vi och hälsade på min bästa väninna och hennes familj. Överraskade henne så hon visste inget. Hon blev lika glad att se mig som jag blev av att se henne. Har inte sett henne på ett bra tag. Hon har fyllt 40 år för lite sedan men jag kunde inte åka ner då. Idag fick hon presenterna av oss som var ett halsband med ett grönt hjärta och ett hänge av en ängel som hon satte i sitt armband.

Vi åkte hem från Eslöv på eftermiddagen idag och åkte direkt ut till min svärmor för att hämta barnen. Där blev man mycket varmt välkommen. Barnen sprang nerför trapporna och omfamnade mig och det första de sa var: Jag har saknat dig.

Små snuttar då. De har oxå varit mycket saknade!

Snart blir det sängen för det kommer en dag i morgon och tröttheten sitter i fortfarande från resan. Man behöver nästan semester efter en semester. Ni får alla ha en fin kväll. Sköt om er!

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

2 reaktioner på ”Dagarna som gått i text och bild

  1. Anna

    Mysigt och komma iväg, ni verkar ha varit en stor grupp.
    Grattis till din son och grattis till er som vann en lyxkryssning, det är ni värda!!

    Kram

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: