web analytics
Gå till innehåll

Dagarna som har gått

Det märks att det är sommar för man har inte lika mycket tid för datorn. Jag har inte suttit framför datorn på flera dagar. Vi har i stället suttit ute i trädgården och fikat, pratat och bara varit. Man får passa på medan man kan det.

Det är roligt att kunna sitta några stycken så och prata om allt möjligt. Det har varit barn, ungdomar och vuxna. Precis så som det ska vara med andra ord. Kaffe, saft och några Mariekex är allt som behövs egentligen.

Vi har även varit i poolbaren så barnen har fått bada och vi har varit på stranden. Det är skönt att bo på en semesterort ändå 🙂

Vi pratade häromkvällen om min blogg och en väninna sa till mig att jag har ju egentligen hur mycket som helst att skriva om, och det har jag men när man väl sätter sig vid datorn så står allt stilla. Jag tänker att en del av det man har gjort intresserar inte läsarna men det vet man ju inte. Så jag ska försöka skriva lite mer om vad som händer här hemma i vardagen oavsett om det kan verka tråkigt eller ej 🙂

Det kommer förmodligen bli lite mer tankar och funderingar från mig med. Åsikter om allt och ingenting. Jag är en kvinna som älskar att debattera. Det är roligt när man tycker olika för det är då en diskussion kommer till. Det är roligt att höra vad andra tycker och tänker.

Själv är jag inne i en sådan period där jag funderar över mig själv och mitt eget värde. Jag är en kvinna som många har trampat på sina dar och jag är inte intresserad av att bli det igen. Det tar mycket kraft och energi av en och jag har inte råd att missa något av det.

När jag var yngre och blev mobbad och baktalad så frågade jag mig ofta: Vad tänker den personen om mig? Jag var så rädd för vad andra skulle tycka och tänka om mig då jag visste att de fick höra något som inte var sant om mig.

Det var ibland obehagligt att träffa andra människor för de hade fått en bild av mig som inte var sann, men det visste inte dom. Att bara veta att dessa människor trodde att jag var en lögnare, lösaktig och oansvarig person gjorde mig illa till mods för jag var ju ingen sådan.

Hur kan någon överhuvudtaget säga illa saker om andra människor? hur ser dessa människor på sig själv egentligen? Ser dom inte sitt eget värde på sig själv?

Jag tror att det är funderingar som kommer att förbli funderingar för svaren är lika många som människor och fpår man ett svar från någon så kan man inte låta bli att fundera i alla fall.

Men nog om det.Solen är framme och jag har inte kommit ut än men ska det om en stund. Stora dottern är i Kalmar med en väninna och stora sonen är med en kompis, likaså Beatrice. Så jag har mina tre minste killar hemma. Vi ska bara ta det lugnt i trädgården.

Vad ska ni själva hitta på med idag? Har ni sol?

Bilder från dagarna som gått

Intressant?

1 reaktion på ”Dagarna som har gått

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: