web analytics
Gå till innehåll

Dagarna springer iväg

Några dagar har gått här i Borgholm sedan jag sist var här inne och skrev. Tiden har gått åt till så mycket annat. Först har jag försökt att umgås med min familj så mycket som möjligt sedan har resten av tiden gått till att jobba och söka boende.

I lördags åkte jag, Fredrik, Robin, Tove och Davy till Ullared för att handla. Robin och Tove ska snart ha sitt andra barn så de behövde handla hem lite till barnet. Själv handlade jag kläder till barnen. Det blev lite till mig och Fredrik med. Hela lördagen gick åt till att shoppa i stort sett.

I söndags tog vi familjen till Leos Lekland. Det var roligt att hela familjen kunde vara samlade. Jag, Fredrik och våra barn samt de tre största partners. Sist men även minst vårt älskade barnbarn.

Just nu för tillfället söker jag bostad. Min svärmor har hotat med att sälja huset så vi kan söka boende av soc. Kanske är det ett tomt hot men att bo under hot är inget roligt. Kanske gör hon inget av hotet men jag vill vara säker på att ha ett tak över huvudet för mina barn. Det känns inte som ett säkert boende för mg och barnen det här.

Jag har hittat några intressanta boende men jag får se hur det blir. Jag har två hundar med i boet så de måste helst acceptera husdjur. I värsta fall så får jag väl ta en campingplats någonstans. Hellre det än att faktiskt ha det så här med en hyresvärld som hotar att sätta oss på gatan.

Hjälp från soc tror jag inte på. Här i Borgholm har vi många hemlösa som sover på parkbänkarna. Hade det funnits boende via dom så hade väl inte dessa varit hemlösa?!

Ja vi får se hur det går. Jag letar för fullt. Förhoppningsvis så hittar vi något innan hösten falnat.

Jag jobbar faktiskt via datorn här i Borgholm

Idag har jag jobbat lite vid datorn. Fått iväg en recension. Det känns skönt. Många tror att jag bara sitter vid datorn men jag jobbar faktiskt. Jag skattar för mina intjänade pengar och jag betalar även arbetsgivaravgifter. Som det står på sidan så är jag en frilansande skribent. Just för tillfället skriver jag artiklar om olika företag som de sedan använder.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och samtidigt fundera ut vad jag ska packa ner först. Ha en fin dag <3

Stora familjen i Borgholm
Bakre raden: Jonatan, Jag, Beatrice, Hampus, Benjamin
Främre raden: Pontus, Stéphanie, Angelica, André, Fredrik, Tove, Robin och Nellie i knät

1 reaktion på ”Dagarna springer iväg

  1. Pingback: Sommarlovet snart slut - Sjubarnsmamman

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: