web analytics
Gå till innehåll

Dagen är slut

Idag ringde jag vårdcentralen och fick en tid flera timmar senare. Vi gick dit och doktorn tryckte och klämde och han såg att han gick konstigt med foten men han trodde inte att det var någon fara. Vi kunde avvakta 2-3 veckor till sa han. Blev det inte bättre under den tiden så skulle han röntgas. Hoppas inte att det är något fel på foten då för att vänta så länge isf innan röntgen och något är fel då är det kanske inte så bra och gå i så många veckor till.

Jag tror dock inte att det är något men jag ville ändå få en doktor att titta på hans fot för säkerhets skull. Vi gick till en lekplats där små killarna gungade. De tyckte det var roligt när jag puttade fart på dom. Det är det lilla som räcker ibland.

I morgon ska jag på begravning. Mindre roligt kan jag säga och det känns redan i kväll. Det är bara 7 månader sedan jag var på min egen fars begravning.

Ni får ha en fin kväll. Eller en fin fortsättning på den. Halva har redan gått.

Intressant?

6 reaktioner på ”Dagen är slut

 1. Anna

  Bra att foten kollas upp o hoppas de blir bra snart!
  Härligt väder o då passar ju lekparken bra 🙂
  Förstår att de blir jobbigt o gå på begravning igen, ska tänka på dig.
  Kram

  Svara
 2. Emma

  Hej! Jag måste bara be om ursäkt att jag inte har svarat på din kommentar tidigare. Igår var jag inte riktigt på humör att svara på kommentarer :p

  Jag har en liten tävling - Jag har beställt en sak från cdon och tävlingen går ut på att gissa vad det är jag har beställt. Vinnaren vinner en länkning fram till Augusti. Kanske en liten tråkig tävling men förhoppningsvis kanske du vill vara med i den 🙂
  Min allra första tävling!

  Sv; haha aj då ;o hoppas du hade glass hemma så du kunde ta eftersom du blev sugen när du såg min bild :p
  tack så mycket! va glad jag blir!
  Allt bra med dig idag annars?

  Kram!

  Svara
  1. Smulan

   Hej 🙂 Det är ingen fara. Jag är gärna med och tävlar. Kommer in lite senare och kikar 🙂

   Det är bra här, men är trött efter dagen. Hoppas allt är bra med dig! 🙂

   Kram

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: