web analytics
Gå till innehåll

Dagen i all ära

Jag är nog lite vimsig idag. Eller ska jag skriva oxå efteråt?

Min tvillingpojke hade gett mig en lapp i går. Jag har inget minne av det men jag har förmodligen tagit emot den. Jag har förmodligen lagt den på ett bra ställe med. Så pass bra ställe så att jag själv inte vet vart.

Nu har vi haft en del att tänka på här hemma. Fredrik fyller dessutom år idag så det har varit lite tänkande på det med. Jag stör mig på att jag inte hittar den!!! Jag vet iaf vad det stod på lappen så jag behöver egentligen inte det, men det är retfullt iaf!

Jag läste om en skatt som hittades av en indonesisk fiskare. Skatten är värd 1000 år gammal. Tur det inte var jag som hittade den för då hade jag säkert glömt bort vart jag hade hittat den!

Rätt häftigt det där. Tänk att hitta en skatt som är 1000 år gammal? Jag undrar hur man ahde reagerat? Det är ju lätt att säga hur man skulle ha reagerat men man vet aldrig förrän man själv varit i den situationen.

Ja ja. Vi har iaf ätit gott idag. God smörgåstårta. God tårta o goda bullar. Men framförallt mycket trevliga gäster.

Här får Fredrik kaffe på sängen

Här sitter Fredrik. Hans mamma Iris till höger. Bredvid henne sitter hans morbrors fru Ursula och bredvid henne sitter hans morbror Ingemar.

Här sitter barnen o äter gott.
Här sitter gänget igen fast här är Fredriks moster Ingemo oxå med.
Några av barnen är samlade här.
Robin festar med en läsk
Benjamin gjorde likadant.
Här är en törstig och en hungrig 😉

Han blev glad för sina presenter. Vi hade köpt en vårjacka till honom. Ett presentkort och en cd-skiva (Timoteij). En bok och en stor påse med godis 😉
Nu ska jag snart natta min kudde, men jag önskar er andra en fortsatt trevlig kväll!

Vill du rösta på min blogg? Tryck på knappen undertill.

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: