web analytics
Gå till innehåll

Dagen sprang iväg

Nadia lämnade huset och nu pratas det hej vilt på Big Brothers sida. Många tycker att det var dålig stil av henne. Det var bättre att ta in någon som uppskattade att vara där inne mm mm. De har helt missat att det var ju avtalat så att hon enbart skulle stanna där inne den korta tiden.

Jag ska ärligt säga att jag blev förvånad över att en gravid människa tog sig in i huset frivilligt och dessutom föda barnet där inne. Det skulle aldrig jag göra oavsett om jag hade fått en miljon. Någon heder i kroppen har jag.

Denna kvinna går in och man började vänja sig och sedan satt man och tänkte att det skulle vara häftigt om hon vann och att man fick se bebisen. Men hon hade förmodligen blivit hemskickad ändå för många av de andra i huset uppskattade inte hennes närvaro bara för att hon var gravid.

Ska bli intressant och se hur det hela slutar 😀

Igår gick dagen annars rätt så fort. Jag var på 4 års kontroll igen med Pontus. VI var där förra veckan men då ville han inte göra någonting. Det enda vi fick gjort var att mäta honom. Igår berättade han vilka färger klossarna hade samt vad som var bakom och framför, under och över. Men ha en lapp över ögat vägrade han att göra.

Nu ska vi dit igen nästa vecka och han har lovat att ha lappen för ögat då. Vi får väl se hur det går med det 🙂 Han är otroligt envis den lille killen. Vill han inte så gör han det inte. Så är det bara, Det spelar ingen roll om man försöker muta honom med något för det går inte hem.

Jag var inom begravningsbyrån med och tackade ja till en begravning som vi ska gå på om en vecka. Kommer kännas hårt för det var inte så längesedan jag själv var på min egen fars begravning. Jag vet vilken smärta dessa syskon känner. Mina tankar finns hos dom.

Nu ska jag ner till tvättstugan och fixa i ordning med lite kläder. Ha det gott så hörs vi senare.

Intressant?

1 reaktion på ”Dagen sprang iväg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: