web analytics
Gå till innehåll

Dagens tankar

Det är inget vidare vårväder som vi har fått. Det regnar emellanåt och det är kallt. Man ska njuta av tiden som är men det är svårt ibland. Speciellt sådana här dagar. Då längtar man till sommaren.

Idag har tankarna gått till måndagens terapi. Tänkt en del på den information som min terapeut delgav mig. Ibland kan jag se på saker och ting på ett annat sätt än vad jag vanligtvis gör men tyvärr så tar det andra överhand. Varför ska det vara så svårt att hålla sig fast vid det som egentligen gynnar mig i längden?!

Jag är så trött på min hjärna ibland. Det känns inte rättvist att man ska få dras med den efter allt annat skit man har varit med om! Hade inte upplevelserna räckt??? Men jag ska inte gnälla. Det kunde varit värre. Det finns alltid andra som haft det värre än vad jag har haft!

Nu närmar det sig påsk. Jag önskar er alla en mycket fin påskhelg. Må ni ha era nära och kära runtomkring er. Ta vara på varandra och sköt om er ❤️

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

2 reaktioner på ”Dagens tankar

 1. Anna

  Den frågan har jag ställt mig både en och två gånger. Varför ska det vara så svårt? Men otroligt skönt med reflektion! Hoppas att du fick en fin påsk! Ta hand om dig. Kram!

  Svara
  1. Lisa

   Tack. Påsken har varit lugn och fin. Solen kom på besök. Underbart. Hoppas du fick en fin påsk. Kram!

   Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: