web analytics
Gå till innehåll

Dags att börja sortera bort

Jag skulle varit hos min samtalskontakt igår och pratat lite, men jag åkte inte in. Har svårt ibland med att vara ute bland folk speciellt när jag mår dåligt. Gick med ångest större delen av gårdagen. Det är när man mår som sämst som man verkligen behöver den där timmen hos samtalskontakten men vad gör man när man inte kan? Jag orkade helt enkelt inte. Det var dock fint väder igår men det hjälpte inte. Gnistan har gömt sig.

Jag ska försöka ta mig i kragen oh ringa min doktor. Måste höra hur det blir efter den sista november. Min sjukskrivning går ut då. Jag har inte varit sjukskriven på flera år, men är det ett måste så är det.

Jag har de två minste hemma idag. Det är skönt att det är helg för då missar de inte så mycket. Det går mycket förkylningar nu men det är ju dessa tiderna nu. Själv vaknade jag snuvig och febrig. Två alvedon senare så känns det lite bättre men jag går med min ångest ändå.

Jag måste börja sortera bort i mitt liv Sortera bort allt och alla som inte är bra för  mig. Jag måste, men jag vet inte hur bara. Det är så lätt för andra att säga att det är något man gör bara. Det kan inte vara så svårt?! Jo jag tycker det! Det är lättare sagt än gjort.

Nu ska jag göra mig i ordning. Kan inte gå i pyjamas hela dagen. Ha det gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: