web analytics
Gå till innehåll

Dags för barncyklar

Min cykel blev stulen för några veckor sedan. Tjuven tog den en meter från vår trappa till ingången. Vi har flera cyklar på gården men just min var av intresse. Det är tredje gången som den blev stulen. Riktigt irriterande.

Prat om cyklar. Vi har ju några barn i huset och samtliga har cyklar. Till nästa vår så är det dags att köpa in nya cyklar till småkillarna. De har cyklar idag men de blir för små för dom till nästa år. Så vad ska man d ha för cyklar? Man vill ju ha några som är ordentligt hållbara för alla vet vi att barn cyklar på och trillar ibland. Slirar med däcken och annat som de egentligen inte sa göra...men som de gör i alla fall 😉

Jag har sett att det finns en del cyklar som säljs via internet men jag vill nog gå till en butik som säljer cyklar. Då ser man dom hur de ser ut och man kan känna på dom. Och inte att glömma så kan barnen prova att cykla på dom.

Det finns några butiker här runtomkring som säljer barncyklar men jag tror att jag tar mig in till Kalmar och kikar runt. Förmodligen så går jag in på Sportson som finns i Kalmar. De har en del cyklar till bra priser.

Vi får väl se vad barnen vill ha för några cyklar.

Sponsrat inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: