web analytics
Gå till innehåll

Dags för barndop

Idag ska lilla prinsessan Estelle döpas. En dag mitt i veckan. Jag tyckte det var konstigt att de inte valde en lördag eller söndag. Det spelar i och för sig ingen roll men ändå. Jag trodde det. Man får hoppas de får fint väder. De ska förmodligen vara inomhus ändå men fint väder är väl aldrig fel?

Om det blir fint väder här hemma får jag se framåt dagen. Det är ingen sol ute men det regnar i alla fall inte. Än ska jag kanske skriva för det ser ut som att det skulle kunna regna när som helst.

Igår var jag på samtal. Efter samtalet så var det dags att hämta barnen på dagis. Jag gick in och barn satt i en ring på golvet. En kille med ryggen emot mig så precis ut som Pontus och jag kallade på honom. Då kommer Pontus från rummet bredvid och jag ser då att den pojken jag trodde var Pontus var en annan. Jag såg även då att den andra pojken hade ju inte samma kläder som Pontus fick på morgonen.

Dagisfröknarna trodde säkert att jag var knäpp...hahaha...men jag stod där i min egen lilla värld. Pinsamt men sant. Jag fick rätt barn med mig hem iaf 😉

Kommunen gör något med stadens brunnar så man kan inte använda vattnet. Det är inte så fräscht om jag säger som så. Nu har jag tagit undan vatten som jag har satt i kylen men gud vad man känner sig handikappad när man inte kan ta vattnet ur kranen. Det är en sådan sak som är en ren vana att göra. Jag hoppas de snart är klara för jag behöver verkligen tvätta!

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och sedan börjar dagen med städ. Ha det gott!

Intressant?

1 reaktion på ”Dags för barndop

  1. Lotta

    Man vet inte hur bra man har det med att bara vrida på kranen o få vatten, det är först när man blir drabbad man tänker på de, tänker tillbaka på den tiden då vi inte heller kunde använda kranvattnet, turen vi hade de var att de var vinter så det gick fort att kyla ner vattnet på balkongen i snön.
    Hoppas kommunen snart får till det så ni kan använda vattnet igen.
    Jag har tittat på dopet på tv,n så fint de är.

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: