web analytics
Gå till innehåll

Dags för cykelsemester?

När jag träffade min nuvarande man så hade han en cykelaffär. Där lärde jag mig att reparera och serva cyklar. Jag trivdes som fisken i vattnet där. Tyvärr så visade det sig att jag är nickelallergiker och kan få stora problem när jag kommer i kontakt med nickel. Jag hade handskar på mig men jag kände mig så innestängd så jag kunde inte ha dom på mig.

Idag behöver man inte ha en cykelaffär i närheten när man behöver handla något till sin cykel utan det finns fullt med produkter till bra priser på nätet. Cykelkraft.se är en webbshop på nätet. De har även en fysiskt butik samt cykelverkstad. Nyfiken som jag är så surfade jag in på deras sida och såg cyklar till bra priser. Inte bara cyklar utan även tillbehör. De har ett bra sortiment med andra ord.

Jag har en dröm sedan barnsben. Det är att ta en cykelsemester. Bara hoppa på cykeln och cykla iväg. Inte ha en bestämd väg att ta utan den bestämmer man under cykelturen. Man får se mycket och man får uppleva en hel del. Jag älskar djur och natur och det får man ta del av under en sådan tur. Ska man ta en sådan tur så måste man vara förberedd på vad som kan hända en cykel under en sådan färd. Ska man inhandla saker till det så kan man lika gärna göra det på samma ställe.

Det börjar närma sig vår och cykeln ska snart fram. Det innebär en service så att man vet att den klarar sig under sommar och höst. Barnens cyklar måste vi också gå igenom för deras cyklar används mer än vad jag använder min. Det blir kanske ingen långsemester med cyklarna i år men vi kommer använda dom en del i alla fall. Blir det en fin sommar så blir det stranden en hel del.

Nu ska jag ta en kopp kaffe och kanske blir det en planering för våra cyklar under tiden. Ha en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: