web analytics
Gå till innehåll

Dags för dagis

Nu bär det av till sängen. Dagen har sprungit iväg och det har veckorna med gjort faktiskt. I morgon är det dags för de små att gå till dagis och Benjamin till fritids. De har varit lediga nu i tre veckor och de längtar till sina kompisar nu. Diana har varit här i en vecka redan men det är några veckor till innan hennes semester är slut. 

Idag har jag städat vårt sovrum. Jag har dragit fram möblerna och dammsugit överallt och jag har vikt all tvätt och fått in det där det ska vara. Jag har till och med hunnit med att göra några smycken. Ibland så får man gjort hur mycket som helst och andra dagar så blir det inte så mycket.

För morgondagen har jag inga planer alls. Blir det fint väder så blir det kanske stranden. Det ahr dock regnat här i några dagar nu så vädret är inte speciellt soligt. Man kan gå med shorts men att bada är inget jag rekommenderar. Inte för den som är som jag (badkruka).

Nu ska jag natta mig så jag säger god natt och sov gott.

Intressant?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: