web analytics
Gå till innehåll

Dags för flytt?

Jag har hunnit med en hel del idag. Stéphanie sjöng i kyrkans kör idag så jag och Robin samt Beatrice gick dit för att lyssna och titta på henne. Det var högmässa så det tog lite längre tid än vad det brukar ta. Efteråt så tog vi kyrkokaffe.

Jag började att storstäda vardagsrummet. Hade fram möblerna och städade under och bakom dom sedan putsade jag fänster och satte upp nya gardiner i både vardagsrummet och köket. Mitt i städandet så åkte vi till kyrkogården för att sätta blommor och tända ett ljus. Robin skulle iväg på fotbollsträning så det var lika bra att ta det så det tajmade med hans fotboll.

Vi åkte sedan hem och jag fortsatte min storstädning. Jag har ett storstädat vardagsrum och kök. Jag har även putsade fönster i vardagsrum, kök och hall. Nu är jag rätt så slut.

Jag såg fram emot miniresan som jag och Fredrik ska göra om en vecka men glädjen försvann rätt så fort. Vi ska åka båt till Åland från Stockholm. Resan är bara ett dygn men det är lagom. Min son fyller 18 år och vi ska fira honom på båten.

Jag och Fredrik passar på att åka ner en dag innan och åker hem en dag efter ankomsten från Stockholm för jag har ju släktingar och vänner nere i Skåne. Det är sällan jag träffar dom och kan man passa på att ta två flugor i en smäll så tycker jag att man ska ta den chansen.

Vi hade bestämt att åka ner den 5 december och åka hem igen den 8 december. Det går ju resor härifrån till Stockholm med och vi fick en hint om att vi kunde ta bussen härifrån, men då kan jag inte träffa släktingar och vänner i Skåne, men jag träffar ju aldrig dom ändå fick jag höra.

Nej det gör jag inte. Inte så ofta som jag skulle velat för det finns nästan aldrig möjlighet till det. När vi åker ner en helg så går hela fredagen till skola och jobb. Vi kommer ner sent. Lördagen är allt vi har att träffa släktingar och vänner på för på söndagen så måste vi åka inom rimlig tid för det tar ändå 4 timmar att åka.

Nu har vi chansen jag och Fredrik att ta en liten minisemester och det blev för mycket av det goda. Är det mening att man ska ha ångest för att man vill åka iväg några dagar och bara vara tillsammans eller med mina släktingar?

Jag bor 30 mil ifrån min familj och släkt och vänner. Fast jag flyttade till Öland så vill jag ha kontakt med vissa av mina släktingar och vänner. För att ha det så måste jag åka ner ibland. Vi hinner inte ta alla på en och samma gång.

Ska jag behöva flytta tillbaka till Skåne för att få ha den kontakten? (det är inte mina barn som säger något)

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: