web analytics
Gå till innehåll

Dags för lite omvårdnad

Då var det snar kväll och vi börjar varva ner efter dagens bravader. Barnen ska duscha och jag funderar på att verkligen sköta om mig själv med. Har sovit dåligt i natt på grund av sjuka barn så jag har ont i kroppen och jag är trött. Kanske kan en ansiktsmask pigga upp mig? Mitt hår skulle behöva lite vitaminer så en hårinpackning skulle kanske sitta på plats?!

Det är svår att hitta bra produkter ibland för det finns så många att välja mellan och den ena produkten är bättre än den andra. När jag köper så tittar jag inte på priset i första hand utan det är vad produkten kan göra för mig. Ibland går man på en nit och ibland så hittar man den perfekta produkten.

lyko.se har d en hel del att välja på så dit kan ni kanske kika in när ni har lite tid över. De har rätt så bra priser med.

Nej nu blir det duschning för barnen och sedan lite omvårdnad på mig själv. Ha en bra dag!

1 reaktion på ”Dags för lite omvårdnad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.