web analytics
Gå till innehåll

Dags för övervakningskamera kanske

Då var sommaren kommen till Öland. Med det så kommer alla turister med. Vi blir en hel del fler här på ön under denna årstid. Det är inte bara trevligt när sommaren kommer utan det blir en hel del negativa händelser som händer och sker med. Jag vill inte påstå att det är turisternas fel men det är när dom kommer som man lägger märke till att tryggheten med ens eget hem inte blir densamma när de kommer.

Alla vet vi ju att ju fler människor man är ju mindre trygghet blir det för man vet aldrig vart man har någon annan. Här på ön så får man ofta läsa om hem som har blivit länsade och med tanke å vad som hände mig själv förra sommaren så får det mig att tänka på övervakningskameror. Förra sommaren försvann min cykel mitt på dagen. Den stod i vår trädgård och vi var hemma dessutom så de som tog den smög bra kan jag säga.

Det hade varit bra med en övervakningskamera. Då hade man känt sig lite säkrare här hemma. Kan folk gå in i andras trädgårdar mitt på dagen  så vågar jag inte ens tänka vad de vågar göra under nattetid. Idag kan man inte lita på någon.

Övervakningskameror

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: