web analytics
Gå till innehåll

Dags för städning

Det fina vädret håller i sig. Det är varmt idag med men inte så varmt som det var igår ändå, men det är rätt så skönt för det var kvavt då. Jag sitter och smuttar på mitt morgonkaffe. Peter och jag ska snart bege oss till pappas rum för det ska städas. Det 'r tur jag har mina småsyskon som hjälper till. Diana blir hemma med Jenny och har de barn som är hemma medan Peter följer med mig och städar rummet.

Vi var där i går och det kändes konstigt att gå in där. Jag packade ner hans kläder och det var tungt. Kläderna hade kvar doften av pappa och det kändes så slutgiltigt när jag packade ner kläderna i en kartong. Nu när vi kommer dit så är det tomt och det kommer säkert att kännas det med. Det måste städas nu för det är en patient på väg in och sedan är det skönt samtidigt att ha det gjort.

Tvillingarna ska snart till fritids och det är skönt för dom. Det blir lite avledning i vardagen kan man säga. De gick i går med och de hade haft roligt med sina kamrater. Igår hade jag de små hemma och det ska jag ha idag med. De leker med sin kusin som är lika gammal som Pontus. De har så roligt tillsammans och det är lika bra att passa på nu och ha de hemma så de kan träffas och leka lite.

Annars är allt sig lik om man bortser från den enorma saknaden efter pappa. Jag och familjen åker på semester i augusti och vi blir borta en vecka då. Det behövs kan jag säga och kanske kan jag få tillbaka några av mina krafter som försvann.

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: