web analytics
Gå till innehåll

Dags för vinterjackan snart!

Idag har det varit kallt. På förmiddagen och fram till 3 cirka så var det någorlunda men efter det så blev det kallt  Jag satt här hemma och kände plötsligt en stor saknad efter min pappa. Jag plockade lite blommor i trädgården och cyklade upp till kyrkogården.

Jag gick först till Tomas, Fredriks bror. Det blev ingen lugn stund för Stihl hade ställt sig på parkeringen som är precis bredvid och kört igång sina maskiner. Det var motorsågar och gräsklippare. De testade maskinerna på kyrkogården. En gick runt med gräsklipparen medan en annan fotograferade mannen som dansade runt med klipparen.

Ursäkta mig. Gör man det på en kyrkogård? På parkeringen hade Stihl satt upp ett bord och lagt upp sina maskiner och sedan gick folk runt och testade dessa på kyrkogården. lite skamligt anser jag. På en kyrkogård ska man får gå lugnt och sansat och inte se när andra springer runt med maskiner i händerna.

Jag satte rosorna hos Tomas och gick bort till min pappas grav. Där var det lite lugnare. Jag tvättade av stenen och vattnade blommorna. Jag satte några rosor och en solros samt småblommor som jag hade tagit med från vår trädgård. Jag satt där en stund men när jag hörde trädgårdsmaskinerna komma närmare då gick jag.

Ikväll är det Svenska Hollywoodfruar och det ska jag naturligtvis se. Jag måste bara se om Gunilla har fler spydiga kommentarer och jag måste naturligtvis följa Maras lampfärd med 😀

Önskar er alla en fin kväll!

Get the Rating-Widget widget and many other great free widgets at Widgetbox! Not seeing a widget? (More info)
Intressant?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: