Gå till innehåll

Dalar ner i tankarna

Befinner mig i Nybro där jag har hjälpt min dotter med sambo att packa. Dom ska flytta om några veckor. Har fått lite gjort samtidigt som jag fått umgås med två av mina stora barn samt två av mina barnbarn. Några ljus i mitt liv.

Jag har skrivit på min bok mitt i all packning. Lite mer än 200 sidor är jag uppe i. Jag är just nu 30 år och har blivit ensamstående till fem barn. Tänk att det livet mellan 6-30 rymmer på 200 sidor. Dock så tror jag att det kommer utökas. Kommer upp nytt hela tiden.

Att skriva om sitt liv är både lärorikt och plågsamt. En del kommer upp under tiden jag skriver. Mycket så jag har förträngt. Men fast det är jobbigt så tror jag att det är nyttigt.

När boken väl är skriven så får jag se hur eller vad jag kommer göra med den. Jag vet inte än. Känner mig kluven. Inte just i det utan i så mycket annat. Kanske beror det på att jag dalar ner i mitt mående och att jag gjort det just nu.

Denna gången som jag sjönk ner i depressionen har verkligen satt sina spår. Det med PTSD och ångest är ingen lek. Jag måste prioritera men det är svårt för man vill ju inte såra folk. Fast jag egentligen inte borde ha dåligt samvete så får jag det ändå.

Jag hoppas allt är bra med dig annars ❤ Nu blir det sängen för mig. God natt och sov gott ❤

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: