web analytics
Gå till innehåll

Dåligt av Synproffsen i Borgholm

Jag är smått irriterad på Synproffsen här i stan. Hampus var där och gjorde en undersökning och det visade sig att han behövde glasögon. Det visste jag nästan innan för han har klagat mycket på huvudvärk och han sitter med boken i ansiktet när han ska läsa. Sist han kollade synen så var det ett gränsfall sa dom. Nu visade det sig att han har gått över gränsen och behöver glasögon. Han valde ut ett par som han ville ha. Sedan väntade vi på att de skulle komma.

De sa en vecka men två veckor efter undersökningen så fick jag ett sms om att de var klara. De ville ha kontanter då deras maskin inte fungerade sa dom. Två dagar senare så gick dom i konkurs. Jag hann inte köpa ut glasögonen, men de ligger i butiken och väntar på min son.

Idag ringde min dotter och frågade juristen som har hand om det hela om vi kunde hämta ut Hampus glasögon men det gick inte. Vi måste ta oss till en annan och göra om allt och beställa nya glasögon vilket kommer ta ännu längre tid för vi måste ta oss till Kalmar då. Riktigt dåligt att vi som har glasögonen liggande i butiken inte får lov att hämta ut dom. Riktigt dåligt!

Jag får kika runt på bra optiker så jag har lite att välja mellan. har ni några förslag så får ni mer än gärna komma med dom!

2 reaktioner på ”Dåligt av Synproffsen i Borgholm

 1. Stephen Walford

  Hej,

  Jag var korkad nog att betala 2 500:- i förväg,de sa samma sak till mig, "maskinen är trasig"!
  Varningsklockor borde ha ringt i mina öron då,men jag betalade kontant. Sedan var "slipmaskinen" för linserna trasig därför hade jag fått vänta i två veckor,några dagar senare när jag gick ditt så hade de gått i KK, Efter som jag är sjuk pensionär sved 2 500:- ganska bra att förlora, och glöm att få tillbaka pengarna enligt advokaten,tack för det !
  Trist att din son gick miste om sina glasögon,jag vet hur jobbigt det är att börja om igen.
  Jag gick till Specsavers,ögon kollen gick bra allt var ok tills jag fick glasögonen ! Jag kunde bara se sudd, wtf vad är det som händer,jag fick tillbaka mina pengar denna gång,nu vet jag inte vart jag skall vända mig riktigt,Konsum kanske !?

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: