web analytics
Gå till innehåll

Dåligt hak

McDonald-anställda tvingas arbeta gratis. Det har ryktats mycket om just McDonald. Jag skulle aldrig i mitt liv tänka mig ens att jobba där. Skulle det dessutom bli gratis arbetskraft så skulle jag inte ens nysa om det.

Jag har ätit där tidigare. Ibland. Definitivt inte så ofta. Men jag gör inte det mer. Inte efter rykten om att de sålde kött som gått ur tiden.

Vi körde ner till Skåne idag. Vi stannade inte till vid McDonald iaf men väl vid en ett hak på vägen. De sålde hamburgare och pizza. Vi stannade till där o tänkte att det kunde vara skönt o äta ute själva i lugn o ro.

Ja det var ingen hit kan jag säga. Av en skala på 10 så hade de -10. Vi gick in o beställde och satte oss. Medan man sitter och väntar på maten så tittar man ju runt o det man såg var inget roligt. Där ventilationen går var bara stora hål. I vissa hål så stack det ut sladdar. I taket så hängde belysningen ner och det var smutsigt på golvet. I fönsterbrädan fanns det damm och en massa sand.

Hade vi inte betalt den väntande maten så hade jag gått igen, men vi tog fram bestick i stället och väntade. Medan vi väntade så såg vi en vuxen med ett barn gå in i köket där de bakar pizzan. Efter en stund går de ut igen. En stund senare så går en karl igenom köket o efter honom hans fru. De gick alltså på toaletten.

De hade ingen kundtoalett utan kunderna använde deras. De var tvungna att gå igenom hela köket för att komma dit o samma väg tillbaka. Jag hoppas verkligen att de tvättade sig efter toalett besöken.

Vi får vår mat och det blev en besvikelse. Den var inte varm o köttfärsen hade ingen smak. Medan vi satt o försökte få ner vår mat så såg jag när ägaren gjorde i ordning mannen o kvinnans mat. Det var inget roligt o se. Han MICRADE maten och serverade den så!

Vi åt det vi kunde på vår mat sen gick vi illa kvickt. Aldrig mer dit och jag hoppas ärligt talat att de stänger haket fortast möjligt!

Nu sitter vi hos mamma o Lasse. Blir ingen lång kväll för vi ska upp tidigt i morgon. Har pratat med svärmor o barnen o allt är bara bra!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Vill du rösta på min blogg? Tryck på knappen undertill.

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: