web analytics
Gå till innehåll

Dans i kyrkan

Man ska nog akta sig om man får sin mobiltelefon kapad. Det finns dom som har roligt på andras bekostnad men det kan ju faktiskt gå helt galet med. Allt är inte roligt fast det är tänkt så. Eller? Det kanske det är när det gäller andra 😉

Idag är det söndag och jag var i kyrkan idag och tittade på min dotter som är med i barngruppen. De sjöng och dansade i kyrkan och var så duktiga.

Jag har massor att göra idag och jag får väl ta och börja med något så jag kommer någonstans. Först upp i min lilla klädkammare och få undan lite kläder, sedan ska jag ner till tvättstugan så jag kan fylla klädkammaren igen med kläder som ska vikas och läggas in.

Hur ser eran dag ut idag?

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: