web analytics
Gå till innehåll

De bortglömda

Det är lördag och det är skönt. Jag har ont i mitt öra fortfarande och i natt kunde jag knappt sova. Var som en zombie i förmiddags. Det är smällar man får ta. Jag låg och lyssnade på min ljudbok: De bortglömda av Sara Blaedel. Den är rätt så bra. Den handlar om två tvillingsystrar som dog då de var 18 år. 30 år senare så hittar polisen en kvinna som har blivit mördad. Det visar sig vara en av tvillingarna som dog 30 år tidigare. De kan alltså inte ha dött då de var 18 år.Den är spännande att lyssna på. Jag har bara några få kapitel kvar nu.

Stéphanie är ute med en kompis och tvillingarna är på lan i helgen. VI har bara de två små hemma just för tillfället. Snacka om att det är tyst. Jag storstädade vardagsrummet häromdagen och idag ska jag ta vårt sovrum. Jag tar ett rum i taget. Jag blir fort trött och det är inte för att jag jobbar på utan mitt socker ligger högt. Den nya tabletten hjälpte första dagen.

Var på apoteket igår och pratade med dom. De sa att den tabletten ska verka direkt men att det kan vara som så att sockret går ner successivt¨. Mitt socker ligger högra innan måltid idag men den har gått ner lite efter måltid. Innan hade jag 16-17. Nu har jag 13-14. Jag skulle ge det en vecka till tyckte apotekaren. Har det inte gått ner mer då ska jag kontakta läkaren.

Jag blir ibland yr när jag går eller reser mig. Jag reser mig sakta men ibland hjälper inte det. När jag ibland ska gå till höger eller vänster så blir jag yr. Mina rörelser kan jag se i dimma. Det känns långsamt fast jag ser det som i olika steg. Det är svårt att förklara. Det är dock obehagligt.

Min syn påverkas med för texterna går ihop ibland när jag tittar på TV. Det hela resulterar i att jag får huvudvärk. Inget roligt med andra ord.

Jag är med i en tävling där Gymgrossisten står för vinsten. Man ska skriva om det mål man har gett sig själv under 2013. Jag har skrivit mitt mål samt en motivering. För att läsa mitt bidrag så trycker du här. Vill du ge mig din röst? Tryck i så fall på knappen här nedan så har du automatiskt röstat på mig. Jag är mycket tacksam för att du hjälper mig.


Nu ska jag börja min städning. Ha en fin dag.

Instagram
Intressant?

1 reaktion på ”De bortglömda

 1. Lotta

  Det förstår jag att de är obegaligt, tråkigt att det ska vara svårt att få till blodsockervärdet för dig men jag hoppas o håller tummarna att det ska bli bättre av din nya medicin.
  Önskar dig en bra städdag.
  Kramar!
  Jag har röstat. Lycka till!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: