web analytics
Gå till innehåll

De rätta valen

Jag lever. Jag har bara varit iväg i några dagar. Det var rätt så skönt och mysigt men det var lika skönt att komma hem igen. Fredrik och jag tog bilen och körde ner till Skåne i måndags och sedan i tisdags morgon så tog vi bussen till Stockholm. Båten tog oss till Åland och sedan åkte vi tillbaka till Stockholm dagen efter. Där väntade bussen på oss som skulle ta oss till Skåne igen och dagen efter åkte vi hem till Öland.

Det har varit intensiva dagar men mycket trevliga. Jag var iväg i helgen som gick med så jag känner mig rätt så mör nu faktiskt.

Det var fin underhållning på båten. Jenny Saléns orkester fanns på plats och det var mycket underhållande att sitta och lyssna på.

Såg ni på Bonde söker fru? Jag har följt serien denna gång och det är första gången jag gör det. Skälet till det är att en från Öland är med. Man har sett sidor av dessa bänder samt kvinnorna som söker kärleken. Jag förstår ju att vi bara ser en liten bråkdel av vad som händer och sker.

Det är ju killarna som väljer men jag tror att Johan valde fel tjej. Han har hela tiden haft ögon för Elin. Enda sen de träffades första gången. Johan pratar med sin mamma som säger att han borde tänka praktiskt. Elin bor 40 mil ifrån. Valet blev Jonna. Var det av kärlek eller var det avståndet från Elin som gjorde att han valde Jonna?

Är det så så kan jag inte kalla det för kärlek till Jonna. Inte helt ut och tycker Jonna att det är roligt att bli vald som nummer två?

De får välja vem de vill men är man med i ett program där man ska välja sin kärlek då ska inte 40 mil vara ett hinder. Om det nu var ett hinder med dessa mil, varför valde han ut Elin överhuvudtaget då? Nej tyvärr så ser det ut som att han är en mammas gosse. Jonna kommer inte få det lätt.

KamelBengt gjorde även sitt val och han valde Mariette. Var det rätt beslut? Ja det vet man ju inte. Jag tyckte om de båda kvinnorna som var kvar men min sista röst låg på Mariette. Hon verkade vara en lika glad filur som Bengt verkar vara.

Klas val fick vi aldrig se för Sanna förstod att han hade känslor för den andra kvinnan. Det blev ett gott slut för de alla tre. Jag tror faktiskt att Klas och hans nyfunna kärlek är dom som verkar ha mest känslor för varandra om man ska jämföra med de andra bönderna. Sven-Arne valde Carola och jag tror nästan att det blev rätt det med faktiskt. Den andra tjejen verkade vara en fin person även hon men jag tror att Carola var mer passande för honom ändå.

Ja här sitter man och tror en massa men det är bara dom själva som vet svaren. Det är dock roligt att spekulera ändå 🙂

Idag har jag storstädat här hemma. Hela vardagsrummet är taget samt köket och hallen. Det finns lite att göra i köket och hallen fortfarande men det tar jag i morgon. Nu är jag helt slut i mina leder. Jag väntar på att X-Factor ska börja.

Ha en fin kväll mina vänner.

Intressant?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: