web analytics
Gå till innehåll

Deckargåta med middag

Upplevelser.com har en tävling på Gång. Man kan vinna en upplevelse och det blir den upplevelse man skriver om. Här skriver jag om min upplevelse som jag skulle vilja uppleva. Vinner man så är vinsten för en person. Skulle jag vilja så hade jag bjudit med min sambo och betalt för honom så även han hade fått sig en upplevelse.

Jag älskar deckare så när Morden i midsomer gick på TV så satt jag där och försökte lista ut vem mördaren var. Det är inte bara Morden i Midsomer som jag har bänkat mig framför utan det är i stort sett de flesta brittiska deckare. Jag tycker att England gör de bästa deckarfilmerna faktiskt.

Jag och min sambo har ofta pratat om att vara med i en deckargåta. Där man är med i ett skådespel och försöka lista ut vem som är mördaren och vad mördaren använde för vapen. Leta ledtrådar och försöka genomskåda de andra medverkande.

Det gick ett program för flera år sedan som jag saknar. Det hete Cluedo och var precis så som jag beskrev det. Fast där var det skådespelare som gestaltade olika karaktärer och sedan när skådespelet var slut så fick de svara på frågor. Naturligtvis så gör de flesta för det var bara en som talade sanning. En av dom var mördaren och man skulle lista ut vem som hade gjort vad och med vilket mordvapen de hade använt samt i vilket rum det hade skett.

Upplevelser.com har de olika upplevelser man kan välja och vraka bland. De har allt möjligt intressant och de har även mordgåta med middag. Det skulle jag vilja uppleva. Jag tror att det hade varit roligt, underhållande och spännande.

Vill du också skriva om din upplevelse och försöka vinna den? Kika då in här.

Intressant?

4 reaktioner på ”Deckargåta med middag

  1. Pingback: En upplevelse som heter duga :-) | Sjubarnsmamman | Sjubarnsmamman

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: