web analytics
Gå till innehåll

Dejting på nätet

Många träffas på dejtingsidor.Jag träffade inte min sambo på någon dejtingsida utan vi fick kontakt via Lunarstorm. Ja jag vet. Många anser att Lunarstorm oxå är en dejtingsida, men inte jag. Jag var iaf inte medlem för att träffa någon.
Vi hade kontakt via Lunarstorm. Vi skrev långa mail till varandra. Lärde känna varandra via ord i mail. Sen började vi o skriva på msn o sen till sist via telefon. Vi träffades ett halvår senare och på den vägen är det. Nu har vi varit tillsammans i snart 5 år!

Tiden går fort. Tycker inte att det var så längesen, men det är alltså 5 år sen. Känns som om det var i går. Jag flyttade till Öland. Bodde tidigare i Eslöv/Skåne. Jag hade ingen här på det sättet. Det var ett stort steg att ta. Jag fixade med barnen. Jag hade ju 5 barn då jag träffade Fredrik. Jag tog barnen o flyttade hit o jag har inte ångrat det en sekund.

Jag har hittat hem brukar jag säga. Nu är jag inte ensam så att säga utan min pappa bor oxå här nu. Han har bott här i 1 1/2 år. Han trivs oxå bra.

Somrarna på Öand är helt underbara. Innan jag kom hit så visste jag knappt var Öland låg...skratt...ännu mindre visste jag att Soliden ligger här.

Ja ja...tyck att jag är oallmänbildad...skratt...det var iaf inget jag funderade så mycket på.

Jag bor i ett lugnt område. Vi har ett lagom stort hus. Stor tomt. Barnen kan leka utan att störa andra barn. Vi kan sitta ute o grilla utan att störa någon. Vi blir inte heller störda av våra grannar. 10 min till havet. Helt underbar strand. 10 min till gågatan i stan. Den gata som är fullt med folk på somrarna. Det är där butikerna ligger som de flesta besökare siktar in sig på.

Vi har 5 min till närmaste affär. En helt vanlig livsmedelaffär som har allt som man behöver för det vardaliga livet. Jag bor i semesterparadiset så några längre semester på sommaren tar inte vi. Däremot så tar vi ledigt när alla andra jobbar. Vi har fullt upp på sommaren.

Idag är det sol, men det hade visst varit -2 i natt. De har lovat regn nästa vecka så det blir ju inte så roligt. Vi får väl se vad himlen har att erbjuda.

Just nu står jag på jobbet o skriver (fy på mig), men jag hade lite tid över. Nu ska jag dock fortsätta att jobba. Ha en fin dag!


Vill du rösta på min blogg? Tryck på knappen undertill.
BaraBlogg - De bästa föräldrabloggarna

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: