web analytics
Gå till innehåll

Delfinalen i melodifestivalen

Japp. Nu är det snart dags för melodifestivalen och jag skrev i ett tidigare inlägg om Dolph Lundgren. Jag hade ju inte fattat att han ska vara programledare! Stämmer det eller?

Det klagas tydligen över tjejerna som är för lätt klädda i sina nummer. Jag har aldrig förstått varför de måste ha mini korta kjolar på sig. Tror dom att det är det som ska göra så de vinner?

Nanne Grönvall tippar fram Jenny Silver, salem al fakir och Ola som de tre vinnarna i kväll. Ola är framtippad och favoriten bland publiken. Jag är inget stort fan av Ola men jag tycker han är duktig i det han gör.

Jessica tycker jag inte om alls. Tyvärr! Jag tycker hon har blivit rent för stor. För stor för sig själv! Det tjatas om hennes dåliga barndom, men vilken artist har inte haft det? Vilken vanlig Svenssons har inte haft det? Ja ja. Det står i aftonbladet att det är lite floppvarning på henne. Vi får väl se!

Anders Ekborg. Kan han sjukna? Har jag missat något eller? Jag kan ju vara väldigt pinsam ibland för jag kan säga att jag aldrig har hört någon, men sen när personen öppnar munnen så har jag visst hört personen innan. Sen slår det mig...men visst är personen en sångartist!

Ja ja...ska bli roligt o höra iaf. För någonstans i bakhuvudet ringer en klocka men jag får inte fram någon bild eller ett minne av en sjungande Anders Ekborg.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: