web analytics
Gå till innehåll

Den där klumpen

I perioder har jag en klump som sitter i halsen. Får svårt för att svälja och det känns som att det sitter något där. Men jag kan äta och dricka utan problem så det är fritt passage ner. Jag vet att det är ångestrelaterat så jag försöker att inte varva upp mig själv men det är jobbigt. För några sekunder glömmer man bort den där klumpen men den gör sig påmind rätt så fort igen.

Det har varit mycket en period nu. Personliga saker som jag själv inte kan rå på. Bara det är frustrerande. Sen i samma veva så gick min moster bort. Ska på begravning nu i dagarna och det känns tungt. Nu har jag inte många kvar på min mors sida. Det känns tråkigt. Ju längre tiden går ju fler nära och kära förlorar man.

Jag försöker ta lite kaffe. Varm dryck brukar få ens inre att varva ner men det svider i halsen när jag sväljer. Denna klump som inte finns...som inte går att ta på förstör så mycket. Tänk att det som inte finns kan få en att må så dåligt?!

Jag har packat mina saker som jag ska ha med mig. Har även förberett barnens kläder och så för den kommande veckan. Det känns skönt. Mina barn ska inte med på begravningen. De har träffat min moster men de kände inte henne ändå på samma sätt som jag gjorde. Det är egentligen bara André som var med mig de somrar mina syskon och föräldrar var på campingsemestrar.

Jag ska försöka få i mig mitt kaffe. Försöka varva ner och gå ner till tvättstugan och få upp mitt täcke som ligger i torktumlaren. Hoppas ni får en fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: