web analytics
Gå till innehåll

Den måste farmor ha

Vaknade tidigt denna dag. I vanlig ordning vill säga. Det är inte många timmars sömn som jag får om nätterna. Vaknar tidigt och kan inte somna om. Gör jag det så somnar jag några timmar senare och sömnen blir inte bra. Ja så jag börjar bli rätt så trött nu.

I lördags så var mina två barnbarn, Nellie och Sebastian på loppis med Fredrik. Dom hade sett en nalle, en gorilla som de tyckte jag skulle få. -Den måste farmor ha sa dom. Gullungar. Jag älskar ju apor och det vet dom om. Den har jag liggandes bredvid sängen.

Igår var det underhållning i stan. Wizex spelade. Jag var för trött för att gå ner så vi blev hemma. Stå och trängas med folk är inte det roligaste i vanliga fall men ännu mindre när man är trött. Det var fint väder så vi hade varit en sväng i stan tidigare på dagen. Idag ska det bli varmt och soligt med så det blir kanske ett bad lite senare.

Jag hoppas att ni alla har haft en fin dag så här långt. Önskar er en fin fortsättning på dagen. Kram kram!

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: